Η ετήσια εκδήλωση του διεθνούς οργανισμού συνεδρίων ACI, Future of Biogas Europe , θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο Γερμανίας στις 27 & 28 Οκτωβρίου 2021. Η Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των υποστηρικτών αυτού του σημαντικού συνεδρίου του κλάδου βιοενέργειας!

Αυτό το 6ο ετήσιο διήμερο συνέδριο  θα συγκεντρώσει ανώτατα στελέχη και ειδικούς από ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, παρέχοντας ένα φόρουμ για όλα τα ενεργά μέρη στο πεδίο της αναερόβιας χώνευσης οργανικών υλικών και παραγωγής ανανεώσιμης ενέργειας υπό τη μορφή βιοαερίου.

Το συνέδριο θα παρέχει στους συμμετέχοντες διαδραστικές συνεδρίες, παρουσιάσεις, συζητήσεις σε πάνελ και ευκαιρίες δικτύωσης για να συζητήσουν τις τελευταίες προκλήσεις και εξελίξεις στον κλάδο της βιοενέργειας.

Οι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας, οι κορυφαίοι πάροχοι τεχνολογίας και λύσεων, οι αγρότες, καθώς και εκπρόσωποι της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και της βιομηχανίας αποβλήτων θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ιδέες τους για να καταπολεμήσουν επιτυχώς τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και να ακολουθήσουν το σωστό δρόμο για την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα έως το 2030.

Ελάτε μαζί μας στο Βερολίνο για να συζητήσετε τις τελευταίες προκλήσεις και εξελίξεις που επηρεάζουν τη βιομηχανία και επωφεληθείτε από εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης.

Ποιοι θα παρευρεθούν; Εταιρείες παραγωγής βιοαερίου, προμηθευτές τεχνολογίας βιοαερίου, εταιρείες ενέργειας και οργανισμοί κοινής ωφέλειας, υπεύθυνοι για την ανάπτυξη έργων μετατροπής αποβλήτων σε ενέργεια, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, ειδικοί επεξεργασίας λυμάτων, παραγωγοί βιομάζας, ειδικοί διαχείρισης αποβλήτων, τεχνολογικοί φορείς ανάπτυξης και παροχής λύσεων, εθνικές / τοπικές κυβερνήσεις και βιομηχανίες, επιχειρήσεις που επενδύουν σε εγκαταστάσεις βιοαερίου, εταιρείες επενδύσεων “πράσινης οικονομίας”, ερευνητικοί και ακαδημαϊκοί οργανισμοί, ενεργοβόρες βιομηχανίες, ενεργειακές εταιρείες, βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, εκπρόσωποι γεωργικού τομέα, υπεύθυνοι ρυθμιστικών αρχών ενέργειας, καθώς και εκπρόσωποι πολιτικής, σύμβουλοι και αναλυτές.

Κύρια Θεματολογία:

  • Το μέλλον του βιοαερίου: Επισκόπηση της αγοράς
  • Αναβάθμιση της παραγωγής βιοαερίου μέσω οικονομικά αποδοτικών μεθόδων
  • Απανθρακοποίηση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας: Η χρήση του βιοαερίου ως μια πιο πράσινη εναλλακτική λύση
  • Η ενσωμάτωση του βιοαερίου στον τομέα των μεταφορών
  • Ευρωπαϊκός κανονισμός για το βιοαέριο: Εκπλήρωση των προτύπων και υπερνίκηση των προκλήσεων
  • Συζήτηση και εφαρμογή νέων τεχνολογικών εξελίξεων στη βιομηχανία
  • Εξερεύνηση μελλοντικών καινοτομιών στην παραγωγή και εφαρμογή βιοαερίου

Κατεβάστε εδώ την agenda του συνεδρίου: EBGe6 Agenda

Το τυπικό ποσό συμμετοχής που χρεώνεται από τους διοργανωτές της εκδήλωσης ACI είναι 1.795 £ (πλέον ΦΠΑ), το οποίο περιλαμβάνει συμμετοχή στο διήμερο συνέδριο, παρουσιάσεις όλων των ομιλητών, γεύματα και ευκαιρίες δικτύωσης, καθώς και έντυπο υλικό από την εκδήλωση.

Προσφορά εγγραφής:
Τα μέλη της ΕΛΕΑΒΙΟΜ δικαιούνται ειδική έκπτωση στην εγγραφή – για να τη διεκδικήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Αδαμαντία (Μαντώ) Λαμπροπούλου στο
MLampropoulou@acieu.net ή τηλεφωνικά στο +44 (0) 203 141 0607 αναφέροντας τον κλειδάριθμο EBGe6MKTG.

Σας καλωσορίζουμε να συμμετάσχετε μαζί με τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στο 6ο Συνέδριο Κορυφής για το Μέλλον του Βιοαερίου στην Ευρώπη!